Giỏ hàng

Số lượng: Tiền: 0 VNĐ

Trẻ sơ sinh thường rất hay ngã?

UK RoSPA

"Home and Leisure Accident Surveillance System (HASS/LASS)" database - victims of accidents who are recorded as 'Head Injury due to Fall - children Aged 0-3 years'. (Department of Trade & Industry national estimates as follows):

Year                           Sample                      National Estimates   

2000                         17,958                        318,575

2001                         16,570                        295,775

2002                         13,992                        286,836


1 million children in the US sustain a head injury each year.

 165,000 children will be hospitalised due to a head injury.

1 in 10 of those children hospitalised will suffer moderate to severe impairments.

Source:  USA Brain Injury Stats/http://www.altelco.net/~jame/tbi/tbistats.htm

Younger children spend more time at home than in any other environment and home is where they are most likely to be the victims of accidents and injuries, especially as the result of falls. Statistics published by the National SAFEKIDS Coalition show that more than 80 % of fall-related injuries among children ages 4 and under occur in the home. Falls can cause many kinds of injuries including abrasions, lacerations and fractures of bones in the arms and legs. But the most serious consequence of falls, and the reason for a large number of urgent calls to emergency rooms and paediatricians' offices, involves injuries to the head as a result of new found mobility in and outdoors.

Infants

Among infants under the age of 12 months head injuries are most often associated with falls onto hard surfaces, from furniture, changing tables or counter-tops and with falls down a flight of stairs. Many accidents in which an infant falls down stairs occur when a baby in a mobile walker inadvertently goes over the top step and tumbles down headfirst.

Toddlers

Because of their increased mobility and restless curiosity toddlers are more vulnerable to injury than children in any other age group. In addition to falling down stairs, they often fall after climbing onto chairs, counter-tops and against household appliances. Even more serious injury may result when a toddler climbs up into an open window and falls out.  Improved motor abilities place them at greater risk for falling outdoors. Many injuries occur to children in this age group while they are using playground equipment such as seesaws, swings and slides


Tags: Nón bảo hiểm trẻ em, Mũ bảo hiểm trẻ em, Nón bảo hiểm cho bé, Mũ bảo hiểm cho bé, Nón bảo hiểm cho trẻ em tập đi, Mũ bảo hiểm cho trẻ em tập đi, Nón bảo hiểm cho trẻ em tập đi Thudguard, Mũ bảo hiểm cho trẻ em tập đi Thudguard, Nón bảo hiểm Thudguard, Mũ bảo hiểm Thudguard, Thudguard Việt Nam, Bảo vệ đầu cho trẻ, Bảo vệ đầu cho bé, Mũ bảo hiểm cho bé, Nón bảo hiểm cho bé, Nón bảo hiểm cho bé tập đi, Mũ bảo hiểm cho bé tập đi, Nón bảo hiểm cho bé tập đi Thudguard, Mũ bảo hiểm cho bé tập đi Thudguard, Thudguard, Nón bảo hiểm, Mũ bảo hiểm, bé tập đi, con tap di, Các câu hỏi khác :
Thudguard Keyfacts
Thudguard Tin mới
Nón bảo hiểm trẻ em Thudguard. Bảo vệ bé một cách an toàn nhất

Nón bảo hiểm trẻ em Thudguard. Bảo vệ bé một cách an toàn nhất

Là một phụ huynh, tôi rất có ý thức về tầm quan trọng của khu vực đầu và lo sợ nó có thể bị một vật gì đó cứng va đập vào khi đứa trẻ ngã có thể làm ảnh hưởng đến sự phát triển tự nhiên cho trẻ nhỏ, nếu có bất kỳ sự việc nào xảy ra thì để lại sự ân hận trong lòng người lớn. Vì vậy có nón bảo hiểm trẻ em Thudguard chúng tôi thực sự an tâm và giảm bớt lo lắng ! ...Chi tiết

Tôi là một chuyên gia tư vấn về thủ tục các vấn đề pháp lý và nhà cung cấp các sản phẩm trên HSSE (Y tế, An toàn, an ninh và môi trường).

   Gần đây một e bé 10 tháng tuổi (đo vòng đầu của bé là gần 17 ") bé bắt đầu bò và cố gắng đứng, mỗi lần bé đang cố làm gì thì hầu hết thời gian bé mất thăng bằng và ngã xuống đó là điều bình thường, nhưng là phụ huynh tôi rất có ý thức về tầm quan trọng của khu vực đầu và lo sợ nó có thể có một cái gì đó cứng va đập vào sẽ ảnh hưởng đến quá trình phát triển tự nhiên của trẻ nhỏ, nếu có bất kỳ việc nào xay ra thì nó sẽ để lại hậu quả và gây ân hận trong lòng những người lớn chúng ta.

Ý thức được điều đó, phải có một cơ sở cung cấp hoặc bán thiết bị an toàn cho trẻ em tôi đã vào Google gõ hàng chữ mũ bảo hiểm an cho trẻ tập đi và tôi đã phát hiện ra Thudguard từ đường link này tôi đã rất ấn tượng với các thông tin đó. 
Trân trọng.

Mohd Sahrum Ishak
Tư vấn

Xem chúng tôi trên:

Liên kết web:

Web trẻ thơLàm cha mẹMẹ yêu conChăm sóc béMẹo Nuôi ConThudguard Anh Quốc